Alçıtepe Yemek Tamerin Yeri Restoran

Alçıtepe Yemek Tamerin Yeri Restoran

 Alçıtepe Yemek Tamerin Yeri Restoran

Alçıtepe Yemek Sokak Arası Tamerin Yeri Restoran; Çanakkale Şehitlikleri’ne gelen ziyaretçilerimizin yeme-içme ihtiyacını karşılayabilmesi için Çanakkale şehitliklerinde yemek yenebilecek yerlerden bir tanesini size tanıtmak istiyoruz. Çanakkale Şehitliklerinde merkezi nokta Alçıtepe Köyü olduğundan tüm sene boyu açık tesis bulabilirsiniz.

Sokak Arası Restoran Tamerin Yeri

2010 yılından beri hizmet ve kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan ve her geçen gün kendini yenileyen bir yapıda sizlere hizmet vermekteyiz. Restoranımız kapalı bölümünde 250 kişi, bahçe bölümünde 100 kişi kapasitesine sahip olup ve toplamda 350 kişilik kafileyi aynı anda ağırlama özelliğini gösteren civardaki tek restorandır. Restoranımızın bir diğer özelliği ise hızlı sunum yapabilmesidir. Hızlı sunum sayesinde sizlerin yemek molasına az ve şehitlik ziyaretinize fazla zaman ayırabilmenize olanak sağlamaktadır. Üstelik hızlı sunum yaparken de asla hijyende de ödün vermemektedir. Yemeklerimiz özenle seçilen sebzelerden ve Çanakkale’nin en bilinen kasaplarından aldığımız etlerden yapılmaktadır. Köftelerimiz içerisinde soya fasulyesi ve benzeri katkı maddeleri kullanılmadan %100 dana etinden temiz ortamlarda el değmeden makinelerimizle imal edilmektedir. Ayrıca restoranımızda bay ve bayan tuvaleti 5’er adet olup, el yıkama lavaboları çoğunluktadır. Restoranımız bu sağladığı hizmetler açısından Alçıtepe’de tekdir.

Notlar:

Tanıtım yazısı kendilerinden yazılması istenmiş ve değiştirilmeden sitemize eklenmiştir. Diğer restoranları da süreç içerisinde sizlere tanıtacağız.

Alçıtepe Yemek Sokak Arası Tamerin Yeri Restoran

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ