Feribot Seferleri İptal Edildi 2015

Feribot Seferleri İptal Edildi 2015

Fırtına Nedeniyle Feribot Seferlerini İptal Edildi; 31 Ocak/03 Şubat 2015 fırtına nedeniyle Çanakkale feribot hatlarında sefer iptalleri ve aksamalar meydana geldi. Adalara olan feribot seferlerinin 3 gün yapılamayacağı belirtildi.

DETAYLI BİLGİ TELEFONU: 444 0 752

Fırtına Feribot Seferlerini Etkiledi

30 Ocak 2015 tarihinde meteorolojiden gelen açıklamaya göre fırtına bekleniyordu. Fırtına saat 19.00 da başlayacak diye uyarı yapıldı. Ancak daha sonra 31 Ocak 2015 tarihinde beklendiği duyuruldu. Fırtına nedeniyle boğaz feribot trafiği ve adalar hattı olumsuz etkilendi. Şiddetli fırtına nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve bazı seferlerin iptal edildiği görüldü. Şiddetli rüzgardan etkilenen seferler ise;

Çanakkale – Eceabat Feribot Seferleri; seferler şu an devam ediyor. Fırtına başladıktan sonra iptal olan feribot seferleri duyurulacaktır.

Çanakkale – Kilitbahir Feribot Seferleri; seferler şu an devam ediyor. Fırtına başladıktan sonra iptal olan feribot seferleri duyurulacaktır.

Lapseki – Gelibolu Feribot Seferleri; seferler şu an devam ediyor. Fırtına başladıktan sonra iptal olan feribot seferleri duyurulacaktır.

Adalar Hattı;

* 31.01.2015 Cumartesi – 01.02.2015 Pazar günleri Kabatepe-Gökçeada Hattı’ndaki yapılması planlanan bütün seferler olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

* 31.01.2015 Cumartesi ve 01.02.2015 Pazar günleri Geyikli – Bozcaada Hattı’ndaki yapılması planlanan bütün seferler olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir.

ÖNEMLİ UYARI: Tüm zor koşullara rağmen tek ulaşım imkanı feribotlar olduğundan aksama ve erteleme olsa bile, Çanakkale’de feribot seferleri hiçbir zaman tamamen iptal edilmez.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ